Onze huisartsenpraktijk adviseert en begeleidt op een professionele en moderne manier bij problemen rondom gezondheid en ziekte. Persoonlijke betrokkenheid met aandacht voor de achtergrond van mensen is ons uitgangspunt. Het team van artsen werkt samen met een vast team van doktersassistenten en praktijkondersteuners Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en Somatiek.

Amstel en IJ Huisartsen heeft twee locaties:

  • Gezondheidscentrum Buiksloterham: 020 308 1234, optie 1 voor spoed, optie 2 voor de huisartsenpraktijk
  • Gezondheidscentrum Amstelkwartier: 020 308 1238, optie 1 voor spoed, optie 2 voor de huisartsenpraktijk 

Amstel en IJ huisartsen is voor beide locaties  bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
U belt in verband met een spoedgeval vóór 08:00 uur of na 17:00 uur altijd de Huisartsenposten Amsterdam:  

                                                                Tel:  088 – 003 0600

Op onze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over de huisartsenpraktijk, ons team, vragen met betrekking tot uw gezondheid en actuele berichten.

U kunt u via deze website naar uw beveiligde digitale patiëntenomgeving ‘Uw Zorg Online’.
In het patientenportaal of de app van ‘Uw Zorg Online’ kunt u uw dossier inzien, vragen stellen via een digitaal consult (niet voor spoed), videoafspraken inplannen met een van de artsen en herhaalrecepten aanvragen.

Onderzoeken op de praktijk

Video consulten

Schrijf je direct in

VACCINATIES

RIJBEWIJS KEURINGEN

MEDEWERKERS GEZOCHT

Online patiënten portaal

Het Team 

Vasectomie

Meer informatie over andere disciplines en samenwerking binnen het gezondheidscentrum vindt u op de website van het gezondheidscentrum. Ga dan naar de betreffende link hier onder: 

 

Amstel en IJ huisartsen in Amsterdam Noord en Amsterdam Oost

Amstel en IJ huisartsen 

Niet verschenen bij de huisarts zonder bericht

Het komt helaas steeds vaker voor dat patienten zonder bericht niet op afspraken bij de huisarts, praktijkondersteuner of assistent verschijnen (dit noemen wij een no-show). Met ingang van 1 januari 2024 gaan wij daarom, op advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) het ‘no-show’ tarief factureren.

Zie hier voor meer informatie en tarieven.

Dutch healtcare information

For all people from abroad:  You can be assured that you will receive high quality healtcare in the Netherlands. However, some things may be arranged in a differrent way than you are used to. Read/download the folder in this message and find out how the dutch healthcaresystem works. 
Click on the following link:   Brochure Healthcare in The Netherlands – Healthcare for Internationals (h4i.nl)  

Verzoek om medische verklaringen 

Steeds vaker ontvangen wij de vraag om een verklaringen af wil leggen, het gaat hierbij met name om herstelbewijzen van het Corona virus. Een begrijpelijke vraag, maar wij mogen dit als huisartsenpraktijk niet doen. Een geneeskundige verklaring mag alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. Deze arts kan een onafhankelijke beoordeling maken van de situatie. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de volgende website: 

https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/geneeskundige-verklaring.html