Fysiek consult

U kunt voor een fysiek consult terecht bij de huisarts. Op dit moment is het alleen mogelijk om een fysiek consult te plannen via de assistent. Dit in verband met de geldende corona maatregelen. De assistent zal ook altijd vragen of u corona gerelateerde klachten heeft voordat de afspraak gepland wordt. 

Video consult

U kunt een video consult plannen via uw persoonlijke patiënten omgeving én door contact op te nemen met de assistent. De video afspraak gaat als volgt in zijn werk: 

  • Als u een video afspraak heeft gepland ontvangt u kort voor de afspraak een sms of e-mail met een link naar Clickdoc. Dit bericht zal komen vanuit een Duits telefoonnummer (bij sms) of een Duits e-mail adres (bij mail). 
  • U kunt klikken op de link, vervolgens kunt u uw naam invoeren en doorgaan. 
  • U komt dan in de digitale wachtkamer terecht en zal, wanneer de arts er klaar voor is het video gesprek starten. 

Een video consult plannen bij de huisarts gaat bij Amstel en IJ huisartsen snel en werkt eenvoudig. Wij werken samen met de organisatie clickdoc. Wij hebben hiervoor gekozen omdat zij een goed beveiligde omgeving bieden met een eenvoudige werking.  

De arts is tijdens dit gesprek alleen met u in de spreekkamer en heeft alle aandacht voor u als patiënt.

Afhankelijk van de geldende corona maatregelen zal u wellicht eerder een video afspraak met de arts kunnen plannen. Daarbij heeft het video consult zich bewezen als een goed alternatief bij patiënten met corona gerelateerde klachten als verkoudheid, hoofdpijn, keelpijn of benauwdheid. 

Telefonisch consult

U kunt een telenisch consult met de huisarts plannen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor korte medische vragen te bellen naar het telefonisch spreekuur. Dit kan elke werkdag tussen 13:00 & 13:30. U kiest dan voor optie twee en vervolgens voor optie 4. U krijgt dan direct de arts aan de lijn.