Huisartsenpraktijk Amstel en IJ heeft twee locaties waar in totaal negen huisartsen, vier artsen, een huisarts in opleiding, een praktijkmanager, vijf praktijkondersteuners en zes praktijkassistenten werken.
Samen streven wij ernaar zorg te leveren die persoonsgericht, laagdrempelig, continu en kwalitatief hoogstaand is. De praktijk is geaccrediteerd en het team werkt volgens de laatste standaarden en inzichten binnen de Nederlandse huisartsenzorg (NHG).

Klik op ons hoofd (voorzichtig)

Kim Blommestein

Arts / POH-O

Floor Bakker

Huisarts

Pieter Jan van Empel

Huisarts / Praktijkhouder

Sander Huttenhuis

Huisarts

Jip Gommers

Huisarts in opleiding

Esther Hirschfeld

Arts

Chris Papatsonis

Arts

Doktersassistenten zijn het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Ze beantwoorden de telefoon, regelen het spreekuur en ontvangen patiënten. 
Daarnaast mogen doktersassistenten ook kleine handelingen uitvoeren.

Dean

Assistent

Alan

Assistent

Sebastian

Assistent

Celine

Assistent
POH-GGZ


De Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) speelt een essentiële rol in de eerstelijnszorg. Deze professional ondersteunt de huisarts bij de behandeling en begeleiding van patiënten met lichte tot matige psychische problemen. De POH-GGZ voert intakegesprekken, biedt kortdurende behandelingen, en verwijst indien nodig door naar specialistische zorg. Door laagdrempelige toegang tot geestelijke gezondheidszorg te bieden, draagt de POH-GGZ bij aan een effectieve en efficiënte aanpak van psychische klachten binnen de huisartsenpraktijk.

Idelette Boersma

POH-GGZ

Karin Eduwaard

POH-GGZ

De prakijkondersteuner GGZ gaat samen met u kijken naar de beste aanpak van uw klachten.

POH-S

De Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Somatiek (POH-S) ondersteunt de huisarts bij de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. De POH-S voert gestructureerde controles uit, biedt voorlichting en begeleiding, en stimuleert zelfmanagement. Door intensieve samenwerking met de huisarts draagt de POH-S bij aan een geïntegreerde en kwalitatieve eerstelijnszorg.

Joshua Osariere

POH-S
POH-O

De Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Ouderenzorg (POH-O) richt zich op de zorg voor ouderen in de huisartsenpraktijk. De POH-O voert screenings uit, beoordeelt de kwetsbaarheid van ouderen, en coördineert indien nodig zorgverlening. Daarnaast geeft de POH-O voorlichting over gezond ouder worden, bevordert zelfstandigheid en stemt de zorg af met andere hulpverleners. Deze specialistische ondersteuning draagt bij aan een holistische benadering van de gezondheidszorg voor ouderen in de eerstelijnspraktijk.

Kim Blommestein

Arts / POH-O


Naar huis