INSCHRIJVEN @ AMSTEL en IJ - HUISARTSEN

Inschrijven bij de huisartsenpraktijk gaat snel en eenvoudig. Omdat u voor een inschrijving uw persoonsgegevens invoert verwijzen wij u voor de inschrijving naar de de extra beveiligde website van het gezondheidscentrum. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er vertrouwelijk met uw gegevens wordt omgegaan en de gegevens alleen bij ons terecht komen. 


Inschrijven locatie:
Amstelkwartier (Amsterdam-Oost)


Inschrijven locatie:
Buiksloterham (Amsterdam-Noord)

Wanneer u zich inschrijft voor de huisartsenpraktijk ontvangen wij direct uw gegevens. Deze worden binnen één of twee dagen verwerkt. Zodra de gegevens verwerkt zijn ontvangt u een bevestigingsmail en bent u patiënt bij de huisartsenpraktijk

nnen één of twee dagen verwerkt. Zodra de gegevens verwerkt zijn ontvangt u een bevestigingsmail en bent u patiënt bij de huisartsenpraktijk. 

Zodra u de bevestiging van de inschrijving van ons heeft ontvangen, ontvangt uw vorige huisarts automatisch een melding dat u naar onze praktijk overstapt. Zij zullen dan uw medisch dossier beveiligd naar ons moeten toesturen. Om dit proces te versnellen vragen wij u om de overstap van huisarts naar uw vorige huisarts toe te bevestigen, een telefoontje of mailtje (graag cc naar: mail@mijn-huisarts.com) naar de assistent is hiervoor over het algemeen voldoende. Bij het eerste bezoek verzoeken wij u om uw legitimatie bewijs mee te nemen en te tonen aan de assistent. Zo kunnen wij uw gegevens verifiëren.

Voor de veilige omgang met uw gegevens verwijzen wij u nu graag door naar de huisartsen inschrijfpagina van het gezondheidscentrum.


Naar huis