Gaat u op reis? Dan is het verstandig en soms verplicht om u te laten voorlichten en vaccineren. U kunt voor uw reizigersvaccinaties bij Amstel en IJ huisartsen terecht terecht in Amsterdam Noord en in Amsterdam Oost.  Alle benodigde vaccinaties worden gegeven in de praktijk.

Indien je afreist naar gebieden waar infectieziekten voorkomen die men in Nederland niet of nauwelijks tegenkomt loop je een reëel gezondheidsrisico. Vaak is de medische hulp ook minder toegankelijk dan wij hier gewend zijn. Voor veel gebieden buiten Europa geldt dan ook een advies voor vaccinatie. Deze adviezen en vaccinaties geven wij in de praktijk. Voor meer informatie over de benodigde vaccinaties kun je ook terecht op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

LET OP: In de meeste gevallen worden deze vaccinaties niet vergoed. De kosten voor de vaccinaties kun je berekenen op de website Medicijnkosten.nl.

Heeft u vragen over reizigersvaccinaties kunt u een als u bent ingeschreven bij de praktijk altijd een e-consult sturen via het patiëntenportaal. Bent u geen patiënt maar bent u op zoek naar een plek in Amsterdam waar u de vaccinaties kunt halen vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Informatie formulier