De patiëntenomgeving is er om de zorg voor u toegankelijker te maken. U kunt 24 uur per dag inloggen met uw persoonlijke account.

Met de online patiëntenomgeving kunt u snel en eenvoudig:

  1. Videobel afspraken maken met de huisarts.
  2. E-consulten naar de huisarts sturen voor korte medische vragen, met de mogelijkheid om hier foto’s of andere bestanden aan toe te voegen.
  3. Eenvoudig en snel herhaalmedicatie aanvragen.
  4. Uw medisch dossier inzien.
Patiënten portaal van de huisartsenpraktijk

 Wilt u liever een fysiek consult of is dat noodzakelijk voor de klacht die u wilt bespreken, neem dan telefonisch contact op met de assistent.

Bij het aanvragen van herhaalmedicatie ontvangt u geen bevestiging van de aanvraag. U kunt uw aangevraagde medicatie een dag na de aanvraag ophalen bij de apotheek. 

Heeft u nog geen account? Maak een account aan. Als u uw account heeft aangemaakt dient u contact op te nemen met de praktijk om uw identiteit te controleren. Daarna zal de assistent uw account activeren.

De patiëntenomgeving app

App Patiëntenportaal

Het is ook mogelijk om in te loggen in de patiëntenomgeving op uw telefoon. Download de UwZorgonline app in de app store of google play store en koppel uw account aan: GZC Buiksloterham & Amstelkwartier.

Ook via de app kunt u eenvoudig herhaalmedicatie aanvragen, e-consulten sturen naar de huisarts, afspraken maken en uw dossier online inzien.